Nieuw in Tilburg: Kinderfestival Spruit! Spruit is een splinternieuw festival, in de herfstvakantie, vol dans-, theater en muziekvoorstellingen voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Van zondag 15 tot en met woensdag 18 oktober kunnen kinderen en (groot-)ouders genieten van spannende, bijzondere, en verrassende voorstellingen bij Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De NWE Vorst en Paradox. Dus agenda vrij laten, buggy mee, snoepzak achter de hand en stevige schoenen aan, want er is van alles te beleven!

Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen;

Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa. Al meer dan 10 jaar en honderden optredens verder wordt de tourbus voor elk optreden telkens weer vol overgave volgepakt met versterkers, gitaren, podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen. Hippe Gasten pakt uit voor de kleintjes, showpakken aan…de planken op; het mooiste wat er is! En alsof hun shows in Nederland nog niet genoeg bevestiging van hun vakmanschap zijn, zijn de hippe gasten dit jaar ook nog eens op internationale tour in China(!) geweest. Wij zijn benieuwd welke gave liedjes ze daar op de kop hebben getikt voor hun nieuwe live shows.

In samenwerking met 013 kunnen wij onze leden van de PV een korting aanbieden op een leuke 6+ voorstelling voor ouders met kinderen

Er kunnen maximaal 4 tickets per order besteld worden en de korting is 2,50 per ticket. Er zijn een beperkt aantal tickets voor deze voorstelling te koop, aangezien het een matinee show betreft mogen er natuurlijk ook tickets voor opa en oma gekocht worden.

Tickets met korting zijn  verkrijgbaar via onderstaande link:
http://www.ticketmaster.nl/event/189671?CL_ORIGIN=ORIGIN2&brand=nl_013web